pompoencake.
Ik had pompoen over en ging op zoek naar een recept voor cake. Deze heeft teveel suiker voor het goede maar ik wil het recept bewaren dus...
4ei
330 gr suiker
230 ml olie
28-424 gr pompoen, ik had zo'n 230 gr.
260 gr patentbloem
2 tl kaneel
1/2 tl pumpkin spice (zie onder)
1 tl baking soda
2 tl bakpoeder
1 tl zout
(1/2 blikje gecondenseerde melk; heb ik weggelaten)
180graden C.
Zo'n 40 min
pumkin spice:
1el kaneel
1 tl nootmuskaat
1 tl gemberpoeder
1/2 tl kruidnagel
(1/2 tl piment)
Ik had pompoen over en ging op zoek naar een recept voor cake. Deze heeft teveel suiker voor het goede maar ik wil het recept bewaren dus...
4ei
330 gr suiker
230 ml olie
28-424 gr pompoen, ik had zo'n 230 gr.
260 gr patentbloem
2 tl kaneel
1/2 tl pumpkin spice (zie onder)
1 tl baking soda
2 tl bakpoeder
1 tl zout
(1/2 blikje gecondenseerde melk; heb ik weggelaten)
180graden C.
Zo'n 40 min
pumkin spice:
1el kaneel
1 tl nootmuskaat
1 tl gemberpoeder
1/2 tl kruidnagel
(1/2 tl piment)
Reacties
Een reactie posten