Doorgaan naar hoofdcontent

dahl en chocolademousse


Dahl: uitje en knoflook fruiten, dan bouillon (blokje en water), aardappel, wortel, bleekselderij, linzen en tomatenblokjes toevoegen. Indien gekookt met staafmixer pureren.
1tl kurkuma, djinten, katoembar


chocolademousse op basis van aquafaba.
aquafaba had ik gemaakt en ingevroren, 100 gr 85% chocola au bain marie  smelten, aquave siroop toevoegen en in de geklopte aquafaba vouwen. Minstens 3 uur in de koelkast.

14-01-2018

Reacties

Populaire posts van deze blog

en hoe verder

Inmiddels gebruik ik insta voor mijn recepten, veel makkelijker, maar mijn weg is inmiddels een station verder. Ik probeer naast mijn (zoveel mogelijk) vegan lifestyle, duurzaam te leven, ik douche max 5 min per dag, heb geen auto meer en fiets me een slag in de rondte... Doordat ik veel buiten ben, begon ik me ontzettend gaan ergeren aan de hoeveelheid afval. Eerst was het vooral het zwerfvuil dus ga ik zo nu en dan met mijn helpende hand en vuilniszak op pad. Veelal krijg ik bemoedigende reacties, maar net als bij de transitie naar vegetarisch/vegan krijg ik veel vragen en af en toe gewoon negatieve reacties. Daar had ik me niet op ingesteld, ik denk dat ik goed bezig ben, maar als ik bedenk dat ik een paar jaar terug er waarschijnlijk net zo over dacht probeer ik het maar gewoon van me af te laten glijden. Na het afval op straat keek ik naar wat wij zelf produceren... dagelijks duik ik de afval bak in omdat iemand uit het gezin het verkeerd doet. Maar ik moet toegeven, het I...

kikkererwten curry

Met spinazie, courgette, champignons, paprika, bleekselderij tomatenblokjes en rash el hanout kruiden.

gevulde paprika

Met linzen, rijst, champignons gevuld.